Post by hardburrootsfisig on Feb 16, 2022 7:19:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru hamısı ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
rubbish.the blokları fırlanmır və oyundan çıxmaq çox çətindir.
Sözün əsl mənasında çıxa bilmədi. Həm də axmaqcasına sadədir.
Oyun əyləncəlidir, lakin bal sistemi çox aşağıdır. Hesabınızı döymək üçün quraşdırılmış "köpək qoltuqlarından" istifadə etməlisinizsə, oyundan bütün əyləncələri götürür.
Block Puzzle Atjautības spēles mwm
Bunu sev. Oyunu uzatmaqdan başqa reklamlara baxmaq məcburiyyətində deyilsiniz və onlar başqa cür müdaxilə etmirlər. Əksər oyunlardan çox darıxmışam, bu sadə, cəlbedici və yaxşı işlənib hazırlanmışdır.
Block Puzzle Puzles kuht
Oyunu sevirəm, amma məyus olmağı xoşlayır
Mən reklamlardan qurtulmaq üçün pul ödədim və onlar geri döndü və bu, məni əvvəldən bu saxtakarlardan heç vaxt başqa proqram almamağa başladı.
Block Puzzle Jumboq wxq
Block Puzzle oyunu sizinlə doludur, bilirsiniz ki, o oyunda 9000 dollar pulum var idi, çünki bu, erkən giriş idi və mən bu qədər gündür oyunu oynadığım üçün 100 dollar pul çıxardım. Mən hələ də PayPal kartındakı pulumu almamışam. xeyri yoxdu onlar o pul haqqında yalan danışırlar heç kim pulumu nağdlaşdırmır adım Fred Carter və mənim adım nədir Fred 912 baxın
Bu oyunun qabaqcıl versiyası çox çətin və səviyyələr hamısı fərqli və maraqlıdır, bu, zəhmlidir!
Cheerleader Champion Dance Off 模擬 soh
Hələ başa düşməmişəm, amma rəngləri sevirəm.
Yaxşı oyun, tezliklə cansıxıcı olur..
Super
Köhnə versiyanı bəyəndim. Ən son yeniləmə, çaşdırıcı və çoxlu reklamlar üçün aydın təlimat yoxdur! Artıq əyləncə yoxdur. İndi reklamlar oynanılmır. Niyə həmişə bununla bağlı problemlər var
Bunu bəyənmirəm, çünki bu oyun çox darıxdırıcıdır. Mən bunu ilk dəfə oynadım və bu oyuna baxdım, sonra bu oyunu dərhal sildim. Bacım bunu oynadı, bu oyunun çox maraqlı olduğunu düşündü.
Bu Böyük Oyundur. Və çox əyləncəli oynamaq. Təşəkkürlər! ❤️❤️😊 Fikrimi dəyişdim, bu əla oyundur, onu sevirəm!! Çoxlu şansları var. Fərqli parametrlər və düşünürəm ki, hər kəs mənim kimi oynamağı xoşlayacaq. Lakin, bu, iddialı bir oyun ola bilər, çünki siz çıxacağınızı deyirsiniz və B4 bilirsiniz ki, artıq 5 səviyyəni keçibsiniz. İnsan özünü qarşıda olana itələyir. Mən bütün oyunu sevirəm. çox sağ olun! ❤️🤣🙂
Ən sevdiyim oyun, ona 5 ulduz verirəm, oynamağı dayandıra bilmirəm, çox asılılıq yaradır və faydalıdır, vaxt keçirmək, dincəlmək və bu oyunu oynamaqdan həzz almaq üçün əla bir yoldur, Ulduzlar asan və yavaş görünür, lakin hər səviyyəni çuğundur etdikcə daha da çətinləşir.
Sadəcə bu oyunu sevirəm, bir neçə çox çətin səviyyələr olub, lakin sonunda orada var
Mən bu proqramdan istifadə etməkdən həzz alıram, bu, məni istifadə etdiyim yerə qaytarır, sadə, lakin xoşdur.
Simgelər planşetdən tutaraq baş barmağınızla toxunmaq üçün çox asan olduğu yerə deyil, pəncərənin yuxarısına köçürülsəydi, bu oyun 5 ulduz olardı. Səhv olaraq xal itirməyə davam edin. Çox sinir bozucu. Və ya ikona almaq istədiyinizi təsdiq etməyi xahiş edin. Düymələrə təsadüfən toxunaraq düzəliş etmək şansı verin.
məni məşğul edir. Kaş ki, blokları tetrisdəki kimi çevirə bilsəm, oyuna bir qat əlavə edərdim
Mən bu oyunu sevirəm, o, mənim heç oynadığım ən sevimli blok tapmacasıdır.
Daha çox səviyyə lazımdır! Zəhmət olmasa, rəng korluğu rejimi əlavə edə bilərsiniz və ya yaşıl rəngi tənzimləyə bilərsiniz, çünki onları ayırd etmək mənim üçün qeyri-mümkündür.
Bu lap adamı dəli edir
Bu oyun möhtəşəmdir. Amma 48-ci Səviyyəni silə bilmirəm. Bu, çox çətindir. Bu qeyri-mümkün hiss olunur. Odur ki, lütfən, onu düzəltməkdə bizə kömək edin. Bundan başqa heç bir problemi yoxdur. Bu ən yaxşı blok oyunu ib oyun mağazasıdır. Mən onu sevdim
bu yaxşı oyundur. Fırlanma variantı olsaydı, daha çox xoşuma gələrdim.
Məcburi dərslik. Ekranda zibil vurmağa məcbur olmamaq üçün oyun oynamaq üçün buradayam
Super əyləncə, xüsusilə qabaqcıl səviyyələr. Mənə köhnə tetrisi xatırladır.
super
Təsvirdə göstərildiyi kimi parçaları sərbəst döndərə bilməzsiniz. Seçilmiş fırlanma sayı ilə məhdudlaşırsınız.
👍
Nəzarət pisdir və mən başqa seçimləri əldə etməzdən əvvəl bütün 3 hissədən istifadə etməyi xoşlamıram. Ona görə də bu oyunun bu versiyasına əhəmiyyət vermirəm.
Yaxşı, lakin digər oyun proqramı tapmacalarından yaxşı deyil
Mənasız oyun. "Tetris" üçün axtarış etdiyiniz zaman bu, həqiqətən də nəticə verməməlidir.
Əəlllaaa
Mən bu oyundan çox həzz alıram, əvvəllər telefonumda heç vaxt oyun oynamamışam, amma kilidlənmənin cansıxıcılığı məni buna sövq etdi! Bununla belə, mən indi yüksək səviyyədə oynayıram və 500-cü səviyyədə ilişib qaldığım üçün həqiqətən məyus olmuşam. Mən, həqiqətən, oyunu necə inkişaf etdirə biləcəyimi görə bilmirəm, çünki gem oyunun qurulduğu kimi hərəkət edə bilməz. ..... Həqiqətən əsəbiləşdim! Bunu yazandan bəri mən iki dəfə dəstək e-poçtu göndərdim. Hələ də oyunu oynayırıq!!
pis oyun deyil
Həqiqətən BAD oyunu 99-cu səviyyədən sonra keçə bilməz. Bu səviyyəni keçmək üçün bir aydan çox cəhd edildi. Sistem onu keçməyə imkan vermir və bloku doldurmaq imkanı olsa da avtomatik sönür. Bu oyuna nifrət etmək tövsiyə edilmir. Vaxtınızı aldım 😡😡😡
Əyləncəli və çox cəlbedici.. Bunu tezliklə yenilədiyiniz zaman parçaları daha yaxşı uyğunlaşdırmaq üçün çevirə bilərikmi?
super
Rahatlaşdıran oyunu sevirəm.
Bonus, pulsuz fırlanmalar yalnız arabir işləyir.