Post by hardburrootsfisig on Feb 16, 2022 6:57:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Páčila sa mi hra je najlepšia, ale nemohol som nájsť kľúče Bolo to naozaj otravné a bolo tam veľa reklám, ale milujem ju, odporúčam ju každému, dúfam, že hru opravíte 😊❤❤
Je to úžasná hra a je to tak zábavné, som na nej závislý, ale je tam len TAKÉ MNOŽSTVO REKLÁM a je to naozaj nepríjemné, pretože tvorcovia tejto hry ju vytvorili s toľkými prídavkami s vedomím, že každý by si nekúpil žiadne doplnky!! Ale okrem toho to tak veľmi milujem!!
Práve som si stiahol túto hru a už som si pozrel asi 20 reklám a zakaždým, keď stlačím tlačidlo, musím si pozrieť pridať PROSÍM OPRAVTE TO, mám pocit, že nerozumiete PROSÍM, zbavte sa reklám
Ahoj! Mother Simulator je pre mňa najlepšia hra!! a snažím sa odomknúť všetky okrem haly....... neviem, ak môžem odomknúť halu, ale som si celkom istý, že sa nedá odomknúť, aj keď ste urobili všetko, som zvedavý, či ju môžem odomknúť plz odpovedzte mi plz developer!! A celkovo je to dobrá hra!
Môžeme si len vybrať, čo budeme robiť a napchať dieťatko, musíme vždy robiť to isté znova a znova, prečo si nevybrať Chápem, že je to vaša hra, nie moja, ale opravte to prosím a reklamy..... Prosím. Opravte to ďakujem, prosím, prečo nemôžeme urobiť jednu vec, napríklad jeden alebo tri tipy alebo ako na to, a potom máme hotovo? Ale aj tak sa mi to páči... 😉 Aj tak ďakujem za vytvorenie hry 😅
Je to super hra👗👠👒
Táto hra je dobrá, ale po každej 1 minúte sa objaví reklama, ktorá ma ruší, ale opravte to do 5 mesiacov.
Keď hrám hru, načítanie hry vždy trvá NAVŽDY. A keď vypadnem z hry, stratím svoj postup. Zmeňte to prosím🙏🙏. Celkovo je všetko úžasné.
Táto hra je tak úžasné, jednoduché hrať a zábavný, mám rád grafiku, ovládacie prvky, ale ten problém nemám rád a dôvod, prečo som dal 4 hviezdičky miesto 5 hviezdičiek je, že preto, že nemôžem otvoriť Hall a Dvor. Hľadám kľúče po celom dome, ale nemôžem to nájsť, prosím, môžete mi takto poradiť, aby sme sa dozvedeli, kde sú kľúče? Ale jo, ako hovorím, táto hra je tak good❤️ A tvorcom Dúfam, že sa rieši problémy a dúfam, že túto hru krajšie ... Láska Yaaaaah🙌
Mother Simulator: Virtual Baby Simulation isaq
Naozaj milujem túto hru, nie je glitch alebo niečo také, ale jediná vec, ktorá sa mi na hre nepáči, sú reklamy, ale inak je hra fantastická!
Táto hra 🎮 je dobrá, ale časový ⏲️ limit je veľmi krátky 😑😑. A yhe baby 👶 je veľmi dráždivá 😑😒🙄😐. Chce mliečko 🥛 fľašu, namáčačku 😝 hovienko 💩 😳. Hnevá ma 😡😤. Táto hra 🎮 nie je pre deti. Táto hra 🎮 rozumie len matkám 👩.
Takže 3/4 hviezdičky spôsobujú. Keď som sa dostal na obrazovku načítania hry, vyhodí ma to von a keď porodím, vykopne ma to znova a tentoraz som sa dostal dovnútra, ale vyhodilo ma to, ale napriek tomu je to dobrá hra, pretože funguje na mojom sesterskom telefóne. , to dávka dezerve 4 hviezdy, ale ja dávam 3 hviezdy .. a prosím opraviť túto chybu kopanie
Tato hra je hrozna!!! Nemam slov.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Παιχνίδια προσομοίωσης nik
Hra sa mi páči, ale nepustí mi sem reklamy
Veľmi sa mi páči táto hra, ale jedna vec, ktorá sa mi nepáči, sú reklamy, ktoré majú veľa reklám..... Prosím opravte to.....
Milujem túto hru, ale sú tu veci, ktoré ma rozčuľujú, ako napríklad to, ako som skúšal všetko, aby som našiel kľúče od chodby a dvora A želám si, aby bolo viac miest, kam dať dieťa, napríklad zem a nechať dieťa liezť a tak
Nie je to taká dobrá hra..Je tam príliš veľa reklám, každých 30 sekúnd sa mi zobrazuje reklama A toto jednoducho neznášam...To spôsobilo, že som vašu hru odinštaloval príliš veľa reklám..ak budú všetky reklamy odstránené, dám 5 hviezdičiek Vďaka!
Táto hra je v poriadku, kým sa nedostanete na druhú úroveň! Toto môže byť len moje zariadenie, ale hneď ako dáte dieťaťu, je to druhá hračka, je tu reklama! A vy by ste si mysleli, že sa to stane iba raz, ale potom sa to stalo znova a znova a znova!!! Bolo to veľmi otravné!😡 Ale ako som povedal, toto môže byť len moje zariadenie, nie som si istý. Oh a potom som nemohol hrať zvyšok hry, čo bolo tiež nepríjemné, pretože som dúfal, že hru dokončím, ale Nemôžem hrať zvyšok!🙁😡
Milujem túto hru..... Ale problém je v tom, že nevieme nájsť kľúč od dvora a haly a pozerám sa všade a odomykám všetky dvere, ale nie dvere do dvora a haly, hnevá ma to, fuj😡😡😡😡😡
Táto hra bola na začiatku dobrá, ale keď hráte ďalej, príde nudná, pretože sa stále opakuje. A všetky doplnky sú falošné. Po piatich minútach hrania ma začala bolieť hlava kvôli grafike. Viac ako iné veci, ktoré spomínam, sa mi páči hra
Najlepšia hra na svete ❤️
Táto hra je vážne najlepšia, ale myslím si, že potrebuje nejaké zlepšenie, ako ktokoľvek povedal, choďte na nákup, prejdite sa po susedstve, pošlite svoju dcéru do školy a spálne. Ale moja otázka znie, kde je kľúčová a manželská požiadavka? aktualizujte to ja dúfam, že sa vám čoskoro ozvem😁
Hra je SUPER! Vždy ma však zaujímalo, kde sú kľúče od haly a dvora? Nemôžem ich nájsť, hrám hru na svojom telefóne a dokonca aj na telefóne mojej mamy, ale stále ich nemôžem nájsť.. Keď som začal hrať hru, myslel som si, že kľúče si musíte zarobiť, pretože každá ďalšia vec, ktorú zarobíte, sú diamanty A izba v deň, kedy si to máte obliecť! Neviem, čo mám robiť! Stiahol som si to včera večer, pretože je to NAOZAJ zábavné hrať a... Prosím, opravte túto vec kľúčom! Hra je úžasná!
Páči sa mi to, ale majú toľko reklám, takže prosím, v budúcnosti by ste mohli reklamy opraviť, ale zatiaľ sa mi táto hra páči
Toto bolo najprv dobré a potom, keď hrám viac, zmizne😞
Je to dobrá aplikácia, ale MUSÍTE OPRAVIŤ TÚTO CHYBU PROSÍM!! Vždy, keď idem hrať level, ODHLÁŠUJE MA TO Z GAMEEEE!! Toto sa stalo zakaždým, keď som sa snažil hrať level. Prosím opravte to!!!!
Mother Simulator: Virtual Baby Simulation isaq
V skutočnosti túto hru milujem, ale bolo by to 5 hviezdičiek, keby sa mi na obrazovke nezobrazila reklama a keď vstúpim do tejto hry, obrazovka mi zamrzne. Opravte to🥺
Veľmi pekná rodinná hra zmenil som si aj telefón ale stiahol som si ju na tento mobil milujem túto hru aj moja sestra a brat majú radi túto hru neobsahuje reklamy ani peniaze vždy budem s tebou 😊😊
Milujem tú hru, je to návyková jediná vec je, keď prídete vy, hosť, zaberie to VEĽA ČASU, čo má za následok, že prehrám a musím si pozrieť pridanie, aby som získal viac času
Prosím, kde je kľúč od haly a dvora. Aktualizujte to, naozaj chcem vidieť, čo je v blízkosti haly, pretože som odomkol všetky ostatné izby. Momentálne som v deň 78+ a chcem nájsť kľúč, ale čítal som niekoľko recenzií, ktoré hovoria, že ste nepridali kľúče od dvora a haly. Bol som veľmi prekvapený, ale uvedomil som si, že ho stále aktualizujete. Prosím, ak by ste mohli uvoľniť kľúče hneď, ako budú von!! Okrem toho..10/10!
Prečo pridali tlačidlo preskočenia, ak sa po jeho stlačení nič nestane a nezískate žiadne nové funkcie DC
Úžasná hra, ktorú som práve začal hrať a už teraz je fantastická jediná vec je, že by som si prial, aby sme mohli pustiť dieťa na zem a nechať ho plakať a hádzať veci po dieťati, aby sa tiež rozplakalo
Je to dobrá hra a všetko som už v deň 87, ale dôvod, prečo som jej dal tri hviezdičky, je ten, že nemôžem nájsť kľúč od dvora a haly, opravte chybu. A CELÁ HRA SA IM AKTUALIZUJE NA ÚROVNI 657 OMG - vďaka
Ak existuje možnosť nula hviezdičiek, určite dám tejto nula hviezdičiek.. túto hru neodporúčam, inštalujem si túto hru a bol som nadšený, že ju môžem hrať, ale nefungovalo to, potom som ju odinštalujem, prosím, nesťahujte táto hra nečítajte iba komentáre ostatných a nehovorte, že toto je len jeden môj negatívny komentár alebo že je tu iba jeden komentár, ktorý hovorí, že táto hra sa nenačítava, nie Bcz môjho úložiska. všetci hovoria, že táto hra je taká dobrá a nádherná... prosím, neberte to ľahko
Toto je najlepšia hra, ale mám nejaký problém v tom, že 1 musíte pridať nejakú miestnosť 2 Nemôžem otvoriť miestnosť v hale 3 táto hra je dobrá, ale je tam toľko reklám, ale táto hra je veľmi dobrá